Clínica veterinària a Sabadell

Veterinaris a Sabadell

Descobreix als professionals veterinaris que treballen a la nostra clínica a Sabadell

A Exivet som uns apassionats del nostre treball. Aquí, les teves mascotes estaran en mans del millor equip de veterinaris a Sabadell; professionals amb experiència i en permanent formació que vetllem pel benestar integral dels animals de companyia.

 

Veterinaris a Sabadell

 

NURIA MARTÍN

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona a 2005. Es va formar en un hospital veterinari amb atenció les 24 hores d’urgències, enfocats des del principi del seu interès per l’anestèsia i el tractament del dolor en les diferents malalties.

Ha treballat en altres centres en els quals la dermatologia i la medicina interna felina han sigut les branques en les quals més s’ha especialitzat.

És membre d’associacions veterinàries com Avepa i ha assistit a congressos nacionals i internacionals, jornades tècniques i cursos especialitzats n’anestèsia per mantenir una formació constant en la medicina veterinària.

 

MARÍA JOSÉ AGUILERA

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona a 1999. Va realitzar la seva formació en la clínica inicialment, però gran part dels seus anys en un centre d’urgències 24 hores. Era responsable del servei d’urgències, combinat amb la cirurgia amb les consultes durant el dia.

Des de 2001 va centrar el seu interès en la cirurgia i medicina d’animals exòtics, mostrant una gran especialització en els problemes dentals de conills i rosegadors. Ha col·laborat amb diferents centres veterinaris realitzant visites d’aquesta especialitat.

És membre d’Avepa i del grup especialista en animals exòtics des de fa més de 10 anys. Assistint a diversos congressos nacionals i internacionals, així com a cursos de cardiologia o reunions científiques per mantenir una formació actualitzada.

 

MARÍA MASSALLE

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona a 2010.

Inicialment es va formar en un hospital veterinari amb atenció les 24 hores, mostrant interès des del principi per les tècniques diagnòstiques de laboratori i imatge, especialment en l’estudi microscòpic.

Combina aquest interès amb la dermatologia i ha realitzat col·laboracions amb laboratoris específics d’aquesta especialitat veterinària.

És membre d’Avepa i assisteix regularment als diferents congressos i reunions científiques per mantenir una formació actualitzada.

 

JOAN COMOS

Llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona a 2011.

La seva formació en medicina interna i assessorament de la cria i maneig en els animals exòtics ha sigut diversa. Ha realitzat residències en centres especialitzats en aquesta branca de la veterinària, així com en el Zoo de Barcelona i cursos a l’estranger enfocats a la medicina dels animals salvatges.

És membre d’Avepa i manté un gran interès en altres especialitats, assistint a conferències i cursos per assegurar una formació constant.

 

Auxiliar veterinari

 

LIDIA MARTÍNEZ

Auxiliar veterinària responsable de l’atenció al client en tot moment. Es va incorporar a Exivet des de l’obertura i en l’actualitat és una peça clau entre els veterinaris i els propietaris, ja que es preocupa d’informar i atendre tots els seus dubtes.

És l’encarregada de la botiga i ajuda als veterinaris donant suport i cuidant del benestar dels pacients.

 

Personal en pràctiques

Des de fa uns anys col·laborem de manera regular en la formació i realització de pràctiques de veterinaris a Sabadell i auxiliars veterinaris. Per això, ho considerem part de l’equip, ja que ens obliguen actualitza-nos en tota la nova informació que va apareixent. Ells s’esforcen per aconseguir uns objectius i nosaltres ho considerem part de l’equip.

Treballem en grup cuidant de les mascotes en tots els aspectes i des de tots els nivells.

Si vols realitzar les pràctiques de formació amb nosaltres (sigui com auxiliar o com a veterinari), pots contactar amb nosaltres enviant un mail a infoveterinaria-exivet.com.

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317