Clínica veterinària a Sabadell

Botigues per mascotes a Sabadell

A la nostra botiga especialitzada per a mascotes a Sabadell trobaràs productes d’alimentació i accessoris

Al nostre centre veterinari trobaràs una part de la botiga en la qual us oferim productes especialitzats per a cada tipus d’animal. Ens adaptem a les necessitats de cada mascota i treballem per aconseguir una varietat adequada als nostres productes. Aconsellem articles de qualitat, amb els quals assegurem que millorarà la salut dels nostres animals de companyia.

Les promocions i descomptes que fem regularment, estan disponibles tant al nostre Facebook com a la botiga, perquè sempre estiguis informat. 

Alimentació animal

A la nostra botiga per mascotes a Sabadell disposem d’una àmplia gamma de pinsos i suplements, així com de dietes humides per als nostres pacients sans i per als malalts. Busquem la confiança de saber que si no t’agrada, podem fer la devolució d’aquests productes en gran part de les marques amb les quals treballem.

 

Accessoris per a mascotes

A Exivet també trobaràs accessoris, productes d’higiene, substrats especials… així t’ajudarem amb el maneig i cura del teu nostre animal.

 

Productes per exòtics

En el cas dels animals exòtics treballem amb marques nacionals i estrangeres, ja que molts productes especialitzats per elles no es troben amb facilitat. Per això, ens agrada poder comptar amb la confiança dels nostres clients que ens informem d’aquells articles específics que no troben per al seu animal.

 

 

VISITA LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

jumbotron

Fes la teva comanda ara!

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317