Clínica veterinària a Sabadell

Consulta veterinària a Sabadell

Servei de consulta veterinària per a tot tipus de mascotes a Sabadell

Consulta veterinària a Sabadell

A Exivet atenem als teus animals de companyia de forma integral. A la nostra consulta veterinària a Sabadell oferim un ampli catàleg de serveis de medicina interna i preventiva, per diagnosticar, tractar i prevenir qualsevol problema que afecta la salut de les teves mascotes.

 

Medicina interna

La medicina interna estudia, valora i diagnòstica totes aquelles malalties dels òrgans interns del nostre animal (fetge, ronyó, pàncrees…). També relaciona les diferents patologies que puguin donar-se al mateix temps en un pacient.

A Exivet disposem de les tècniques i de la maquinària necessàries per al diagnòstic precís d’aquests problemes. Gràcies als seus resultats podem començar amb el tractament i seguiment dels pacients.

A la nostra consulta veterinària a Sabadell volem garantir la salut i benestar de les mascotes, considerant fins i tot els casos crònics que l’evolució de la malaltia no afecti la seva qualitat de vida. Per això, apostem per un tractament inicial i un control del pacient que valori aquests aspectes a llarg termini si es creu convenient.

 

Medicina preventiva

Només coneixent els problemes els podrem solucionar, per això la informació és el factor més important. La detecció precoç de moltes malalties com la leishmaniosi, la displàsia del maluc o els problemes cardíacs ens ajuda a detectar els casos i a aplicar un tractament que permeti reduir o enaltir la progressió de la malaltia.

A Exivet, periòdicament, t’anirem informant de les diferents campanyes de detecció precoç d’algunes d’aquestes malalties. Amb elles t’ajudarem a realitzar les proves necessàries a un preu més assequible.

 

Vacunacions i identificació

A la nostra consulta veterinària a Sabadell oferim el servei de vacunació per a totes les especies (gossos, gats, fures, porcs miniatures, conills…). Cada cas es valorarà depenent de l’estat de salut de l’animal, les vacunacions anteriors o el tipus de vida que tindrà. Així garantim la seva salut i la de tot el seu entorn.

Per una altra banda, la identificació amb el microxip és essencial i obligatòria legalment en determinades mascotes. Identificarem tot tipus d’animals i t’aconsellem sobre les necessitats o la documentació necessària en cada cas.

 

CITA PRÈVIA: 93 746 51 30

jumbotron

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317