Clínica veterinària a Sabadell

Veterinari per a rosegadors a Sabadell

A la nostra clínica t’espera el millor equip veterinari a Sabadell per a rosegadors

Veterinari per a rosegadors a Sabadell

Són molt diverses les espècies de rosegadors que visitin Exivet. Cada vegada més són triades com a mascotes de la casa per la seva mida reduïda i el seu caràcter. En aquest grup s’inclou: hàmster, xinxilles, conill d’Índies, degús, esquirols, ratolins, rates o gossos de les praderes, entre altres.

Encara que acostumem a relacionar-les amb nens, aquestes espècies requereixen una utilització i una dieta adequada que necessita la responsabilitat d’un adult. Com a veterinari per a rosegadors a Sabadell, t’oferim assessorament integral i consell personalitzat per a la seva correcte cura.

 

Rosegador com a mascotes

Els rosegadors són un grup molt divers i amb particularitats concretes que requereixen un veterinari especialitzat per a elles.

En algunes espècies, com les xinxilles, poden sorprendre la seva esperança de vida, ja que poden arribar a una mitjana de 10 anys, per alguns casos fins a 16-18 anys.

En els esquirols destaquem la importància d’estimular el seu exercici físic, adaptant la gàbia amb diferents nivells per a desenvolupar el seu caràcter curiós i investigador.

En els conills d’Índies, en canvi, sorprèn el seu caràcter dòcil i sumís, sent una bona opció com a mascota si hi ha nens a casa. Sempre considerant que la dieta i el maneig no sigui una responsabilitat d’ells.

Altres especies com els degús, es desconeixen molt i són molt comuns en altres països europeus. Molt sociable i de característiques similars a la xinxilla encara que menys longeu. Viu una mitjana de 5-8 anys. Són propensos a la diabetis i molt sensibles a determinats plàstics que no han d’incloure’s a les seves gàbies.

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317