Clínica veterinària a Sabadell

Clínica veterinària a Sabadell

Clínica veterinària a Sabadell

Gats, gossos, fures, eriçons, aus, rèptils… Tots troben el seu espai a la nostra clínica veterinària a Sabadell

Benvinguts a la web d’Exivet. Obrim les portes de la nostra clínica veterinària a Sabadell a 2008, amb l’objectiu de ser un centre en el qual es poguessin visitar per igual a tot tipus de mascotes. En aquests anys hem crescut per poder oferir-te les noves tecnologies en medicina juntament amb un equip de professionals qualificats que garanteixin un servei de qualitat a les teves mascotes.

A Exivet ens agrada poder realitzar aquest treball d’una manera directa i personalitzada per a cada pacient, així com mantenir un contacte proper, sensible i professional amb tots ells sempre que ho necessitin. Aquest objectiu ens obliga a mantenir-nos al dia de nous tractaments o tècniques diagnòstiques, així com les noves espècies d’animals exòtics que van guanyant espai en més llars cada dia.

Intentem que des de l’entrada a la nostra clínica veterinària a Sabadell, el client pot consultar, solucionar i trobar resposta a tots els problemes que pugui tenir el seu animal. Ens esforcem per aconseguir el benestar, salut i felicitat de tots els nostres pacients d’una manera ràpida, concreta i professional. El seu benestar és la nostra finalitat.

Si busques un veterinari a Sabadell per a la cura de gossos, gats o animals exòtics, vine a conèixer-nos. Volem cuidar de la teva mascota i assessorar-te en la prevenció de to tipus de patologies. Tot el personal treballa perquè el temps que la vostra mascota estigui a la clínica pugui estar el més tranquil possible i en les millors condicions per reduir l’estrès que suposi un ingrés o una cirurgia.

A Exivet tractem les diferents especialitats mèdiques. En casos urgents o concrets comptem amb centres de referència on altres companys puguin oferir tècniques veterinàries de gran infraestructura, per poder precisar el diagnòstic de determinades malalties més especifiques o menys habituals.

Centre veterinari a Sabadell

Les instal·lacions del nostre centre veterinari a Sabadell estan equipades amb les últimes tecnologies

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317