Clínica veterinària a Sabadell

Veterinari de petits animals a Sabadell

Clínica veterinària a Sabadell

Clínica veterinària a Sabadell

Obrim les portes a 2008 amb l’objectiu de ser un centre en el qual es poguessin visitar per igual tot tipus de mascotes. En aquests anys hem crescut per poder oferir-te les noves tecnologies en medicina juntament amb un equip de professionals qualificats que garanteixen un servei de qualitat a les teves mascotes.

Ens agrada poder realitzar aquest treball d’una manera directa i personalitzada per a cada pacient, així com mantenir un contacte proper, sensible i professional amb tots ells sempre que ho necessitin. Aquest objectiu ens obliga a mantenir-nos al dia dels nous tractaments o tècniques diagnòstiques, així com les noves espècies d’animals exòtics que van guanyant espai en més llars cada dia.

Urgències veterinàries a Sabadell

Urgències veterinàries a Sabadell

Moltes vegades, les malalties o accidents apareixen fora del nostre horari habitual. En aquests casos o quan es necessita realitzar una consulta urgent, disposem d’un servei, veterinari les 24 hores, en un hospital especialitzat. Posteriorment, ells ens informem del cas d’aquest pacient i de la seva evolució si es queda ingressat, fins al moment de l’alta mèdica. Així podem treballar de manera conjunta per garantir el benestar de la teva mascota.

Segueix-nos a xarxes socials!

Exivet

De dilluns a dimecres: de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Dijous i divendres: de 9:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13 : 00

  Ronda de Europa, 533–535,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 746 51 30

  whatsapp: 652190317